Hartendragers

Hartendragers gezocht

Voor onze nieuwe dienst Met HilverZorg Thuis zoeken wij mensen met een hart voor de zorg die elke dag het verschil willen maken voor thuiswonende ouderen in Hilversum. Samen met jouw hechte team van ongeveer 12 Hartendragers ga je ervoor zorgen dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen. Je helpt deze ouderen om zo lang mogelijk hun zelfstandigheid te behouden en thuis hun eigen leven te blijven leiden. Om Hartendrager te worden, hoef je geen achtergrond in de zorg te hebben. Wel een positieve instelling en een hart voor de ouderenzorg.

Wat ga je doen?

Je bepaalt samen met de cliënt, de mantelzorger en je team wat iemand nodig heeft om langer thuis te kunnen blijven wonen. Er is tijd en ruimte om je cliënten echt te leren kennen en hen de zorg te geven die ze nodig hebben. Je bereidt bijvoorbeeld met liefde maaltijden, drinkt samen een kopje koffie of thee en je zorgt voor een schoon en opgeruimd huis. Het ene moment doe je samen boodschappen, het volgende moment breng je een cliënt naar een leuke activiteit of afspraak. Ook help je bij het wassen en aankleden en het toedienen van medicatie. Je geeft oprechte aandacht en tijd aan de mensen voor wie je zorgt, zodat je hen leert kennen en een band opbouwt.

Wie ben jij?

We zoeken Hartendragers met een hart voor de zorg. Je maakt het mensen graag naar de zin en je steekt heel vanzelfsprekend je handen uit de mouwen. Van nature ben je liefdevol en positief ingesteld. Je denkt in mogelijkheden en bent flexibel. En je wil je minimaal 12 uur in de week inzetten. Ja het is nogal wat, maar Met HilverZorg Thuis willen we mensen goede, fijne en liefdevolle zorg en ondersteuning thuis geven. En wat helemaal mooi is: ook zonder achtergrond in de zorg kun je Hartendrager worden!

“Ook zonder achtergrond in de zorg kun je Hartendrager worden!”

Wat bieden we jou?

Als je bij ons gaat starten als Hartendrager, begin je met een kort opleidingstraject. Daarna ga je direct aan het werk bij verschillende cliënten, samen met een ervaren collega. Op vijf themamiddagen leren we je meer over onderwerpen als dementie en medicatie. En er zijn doorgroeimogelijkheden genoeg! Je wordt ingeschaald in FWG 20, max. € 2.493,78. 

Solliciteer direct!

Ben jij de liefdevolle, flexibele en zorgzame Hartendrager die wij zoeken? Solliciteer direct door je cv en motivatie te sturen naar recruitment@hilverzorg.nl. Wil je meer weten? Bel of mail dan naar Jolanda of Tanja, telefoon 06 – 82011181, e-mail: recruitment@hilverzorg.nl