Onze visie op leren

Bij HilverZorg staat het continu ontwikkelen van Sam’ (zo noemen wij onze medewerkers) centraal. Ontwikkelen kan zoals wij dat noemen ‘in de lengte, de breedte en de diepte’. Wil je doorgroeien en stappen omhoog zetten? Dan ga je naar het Leerhuis in de Egelantier. Wil jij je kennis verbreden? Dat kan gewoon op jouw eigen afdeling, met het Locatie Specifiek Opleidingsplan. Wil jij je specialiseren? Ook dat kan met onze specialistische Leerhuizen.

Zo kun bij HilverZorg je je leven lang leren op een plek en een manier die bij jou past. Dit doen wij zo om ook in de toekomst de beste zorg te kunnen leveren aan onze Teuns (bewoners). En om een aantrekkelijke werkgever te zijn voor onze Sams. We zijn een lerende organisatie.

In een lerende organisatie sturen en inspireren we elkaar om continue onze vaardigheden aan te passen en te ontwikkelen. Dit doen we op alle niveaus. Een leercyclus begint en eindigt uiteindelijk altijd bij jou. Op verschillende manieren stimuleren en ondersteunen we jou in jouw ontwikkelpad.

De uitgangspunten van al onze opleidingen
  • We gaan uit van jouw kennis en kunde en benutten die ook
  • Elke opleiding ondersteunt onze Koers 2025 en visie op welzijn en kwaliteit
  • Je leert in een gezond en veilig leerklimaat
  • Jouw begeleiding bestaat uit coaching en ondersteuning vanuit situationeel begeleiden
  • De HilverZorg Academie faciliteert de opleidingen optimaal
Meer informatie en direct contact

Wil je meer informatie of heb je interesse? Of wil je direct weten welke mogelijkheden er zijn?
Neem contact met ons op.

HilverZorg Academie