Nena: Ik creëer de ultieme specialistische leeromgeving voor jou

Ontmoet Nena! Medeoprichtster en manager van de HilverZorg Academie.

Bij mijn vorige baan in het ziekenhuis, kon ik als medewerker kiezen uit verschillende specialisaties. In de ouderenzorg heb je helaas veel minder mogelijkheden. Het was mijn droom om een opleidingsaanbod te ontwikkelen, speciaal voor de ouderenzorg. Je eigen medewerkers door laten leren en verder specialiseren. En zo ontstond de HilverZorg Academie.

Een unieke leeromgeving

De HilverZorg Academie is een unieke leeromgeving voor studenten. Je runt samen met je medestudenten de afdeling en je krijgt begeleiding van een coach. Je kunt je continu blijven ontwikkelen. Daar krijg je bij de HilverZorg Academie de ruimte én tijd voor. We hebben een leslokaal op de afdeling en je test de theorie direct in de praktijk. Met innovatieve leermodellen en tools krijgen onze studenten optimale begeleiding.

Wij zijn de eerste die een specialistische opleiding aanbieden in de ouderenzorg die gelijkwaardig is aan de opleidingen in het ziekenhuis. Zo laten we zien dat er zóveel mogelijkheden zijn in de ouderenzorg. Met een opleidingsaanbod om je verder te specialiseren en een vervolgopleiding te kunnen volgen. En vooral ook toekomstgericht. Met actuele thema’s en nieuwe inzichten.

Deze specialistische opleiding is geschikt voor verzorgenden, verpleegkundigen, SPH-ers, SPW-ers. Je hoeft niet al werkzaam te zijn in een verpleeghuis of in de thuiszorg om bij het leerhuis van de HilverZorg Academie opgeleid te worden.

Onze studenten zijn leergierig. Hebben een frisse en nieuwe kijk op de zorg. Zijn bewust van hun omgeving en kijken samen hoe ze ook vandaag weer de beste zorg kunnen geven. De inzet en motivatie van de studenten blijf ik heel bijzonder vinden en dit wordt binnen HilverZorg écht gewaardeerd.

Zo ziet jouw leertraject eruit

De opleiding in het specialistisch leerhuis Dementie duurt 9 maanden. Je volgt om de week lessen van bijvoorbeeld een psycholoog, arts en andere deskundigen. Ook heb je een eigen groepsdocent die jou volgt en begeleidt in dit hele proces.

Het leerhuis is gevestigd op onze locatie Zonnehoeve. Wij begeleiden hier bewoners met de ziekte dementie. Na je opleiding ben je in staat om mensen met een vorm van dementie te verzorgen. Je leert ook je eigen gedrag kennen en het gedrag van een ander te herkennen. Met een andere blik en bredere kennis.

Erkend diploma

Na de opleiding ben je erkend opgeleid op NLQF 4 of NLQF 5 niveau. Hiermee heb je een specialisatie bovenop je MBO-3 of MBO-4 (voor)opleiding. Het leerhuis is er daarmee voor iedereen.

Dromen waarmaken

Je stippelt je eigen leerroute uit. Wij ondersteunen je om dit te kunnen realiseren. Dát maakt het leerhuis uniek. We willen groeien. En op grote schaal uitbreiden. Verder kijken dan de complexe ouderenzorg. Dat is mijn doel! Mijn droom heb ik al waargemaakt door het oprichten van het specialistische leerhuis. Maar we blijven verder dromen en nieuwe plannen realiseren, voor meer opleidingsmogelijkheden en betere zorg!

Solliciteer nu!

Als je solliciteert, word je binnen 2 dagen door ons gebeld en ingepland voor een gesprek. Samen kijken we naar je motivatie en vooropleiding. Maar belangrijker: naar wat jij van ons nodig hebt om je diploma te behalen. De opleidingen starten in maart 2023 en december 2023. En bij HilverZorg ben je nooit klaar met leren, want ook ná je opleiding zijn er verschillende mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Een leven lang leren: het kan bij HilverZorg!

Iets voor jou? Of ben je nieuwsgierig? Solliciteer hier of lees meer over de HilverZorg Academie.

Nena - Ik creëer de ultieme specialistische leeromgeving