Specialistisch Leerhuis Dementie

‘Een leven lang leren.’ Dat is het motto van de HilverZorg Academie. Waar we in het Leerhuis de Egelantier veel tijd en aandacht hebben voor het vullen van een goede rugzak in basiskennis, reflectie en eigenaarschap, maak je op onze specialistische leerhuizen de stap naar verdieping.

Waar bij veel organisaties in de VVT-sector vervolgstappen ontbreken, biedt HilverZorg een specialisatieprogramma. Hiermee kun jij je verdiepen in de doelgroep of het specialisme waar jij graag (wil) werken (horizontaal ontwikkelen). Dit zijn specialisaties op verschillende niveaus, met een marktwaardig NLQF-diploma.

Unieke leercultuur

Al onze specialisaties zijn opgebouwd uit de volgende leerhouding:

  • Beroepshouding en professionele ontwikkeling
  • Persoonlijk leiderschap en zelfbewustzijn
  • Vakinhoudelijk handelen

Specialistisch Leerhuis Dementie Zonnehoeve

In ons specialistisch leerhuis dementie op locatie Zonnehoeve werk en leer jij als gediplomeerd professional in ons unieke Leerhuis concept. Er is veel tijd, ruimte en aandacht voor jou als student. En jij hebt ook meer tijd en ruimte voor de bewoner. In 9 maanden volg jij de opleiding complexe ouderenzorg op NLQF 4 of NLQF 5 niveau.

Met de volgende opleidingen kun je een opleiding volgen op het Specialistisch Leerplein Dementie:

  • Mbo 3, verzorgende IG of MGZ/SPW of vergelijkbaar zorgdiploma
  • Mbo 4, verpleegkunde, MGZ/SPW of vergelijkbaar zorgdiploma
  • Hbo, verpleegkunde, SPH, Socialwork of vergelijkbaar zorgdiploma

Meer informatie en direct contact

Myrna is goed te bereiken als opleidingsadviseur voor vragen over opleidingen en BBL-trajecten. Wil je meer informatie of heb je interesse? Of wil je direct weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact op met Myrna Alkema via de onderstaande buttons.

Designed & Powered by Jobylon