HilverZorg Academie

Als professional in de zorg voel jij je (mede) verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk en je eigen ontwikkeling. Bij HilverZorg raak je nooit uitgeleerd. De HilverZorg Academie biedt veel mogelijkheden om te groeien: blijf up-to-date, groei door of wordt een echte specialist op jouw vakgebied.

4 unieke pijlers

Dankzij de 4 unieke pijlers van de HilverZorg Academie is er voor iedereen een uniek groei- en ontwikkelpad mogelijk.

BBL en BOL

HilverZorg is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je goed bij ons aan de slag kan met je beroepsopleiding via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) en stage kan lopen vanuit de Beroepsopleidende Leerweg (BOL).

Locatie Specifiek opleidingsplan

Met dit opleidingsplan houd jij jezelf bekwaam en up-to-date. Het Locatie Specifiek Opleidingsplan is er voor iedereen die fijn werkt op een locatie, maar minder behoefte heeft aan verdieping of specialisatie.

Ons Leerhuis

Het Leerhuis is dé plek waar de nieuwe generatie professionals wordt opgeleid. Iedereen die een MBO of HBO opleiding wil doen in de zorg en welzijn leert in dit Leerhuis. Een basisopleiding of doorgroeien naar een hoger niveau (verticaal leren), je leert in het Leerhuis. Hier is volop aandacht voor jouw individuele ontwikkeling.

Specialistische vervolgopleiding in de ouderenzorg

Dat kan bij HilverZorg! Specialisaties zijn er voor iedereen met behoefte aan meer uitdaging. Voor iedereen die zich wil verdiepen/specialiseren in het specialisme en de doelgroep waar hij/zij werkt (horizontaal leren). Je werkt en leert in het Specialistisch Leerhuis Zonnehoeve.

Visie op leren

Wij zijn een lerende organisatie. In een lerende organisatie sturen en inspireren we elkaar om continu onze vaardigheden aan te passen en te ontwikkelen. De zorg verandert, is complexer en we staan met elkaar voor veel grote, maar mooie uitdagingen. De HilverZorg Academie zorgt ervoor dat iedere (toekomstige) professional kan leren in zijn of haar tempo. Waarbij de theorie en praktijk altijd op elkaar zijn afgestemd. Je kunt bij HilverZorg je leven lang leren, op een manier die bij jou past dankzij ons grote aanbod en onze nieuwe kijk op leren. 

"Ik creëer de ultieme specialistische leeromgeving voor jou.

Bij mijn vorige baan in het ziekenhuis, kon ik als medewerker kiezen uit verschillende specialisaties. In de ouderenzorg heb je helaas veel minder mogelijkheden. Het was mijn droom om een opleidingsaanbod te ontwikkelen, speciaal voor de ouderenzorg. Je eigen medewerkers door laten leren en verder specialiseren. En zo ontstond de HilverZorg Academie.”

Ontmoet Nena, medeoprichtster en manager van de HilverZorg Academie.

Meer informatie en direct contact

Wil je meer informatie of heb je interesse? Of wil je direct weten welke mogelijkheden er zijn?
Neem contact met ons op.

HilverZorg Academie