HilverZorg Academie

‘Een leven lang leren.’ Dat is het motto van de HilverZorg Academie. Waar we in de Leerhuizen zonnehoeve veel tijd en aandacht hebben voor het vullen van een goede rugzak in basiskennis, reflectie en eigenaarschap, maak je op onze specialistische leerhuizen de stap naar verdieping.

Waar bij veel organisaties in de VVT-sector vervolgstappen ontbreken, biedt HilverZorg een specialisatieprogramma.
Hiermee kun jij je verdiepen in de doelgroep of het specialisme waar jij graag (wil) werken (horizontaal ontwikkelen).

Dit zijn specialisaties op verschillende niveaus, met een marktwaardig NLQF-diploma.

 

Onze opleidingsvacatures

Onze opleidingsvacatures komen vanaf juli 2024 weer online.

4 unieke pijlers

Dankzij de 4 unieke pijlers van de HilverZorg Academie is er voor iedereen een uniek groei- en ontwikkelpad mogelijk.

BBL en BOL

HilverZorg is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je goed bij ons aan de slag kan met je beroepsopleiding via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) en stage kan lopen vanuit de Beroepsopleidende Leerweg (BOL).

Locatie Specifiek opleidingsplan

Met dit opleidingsplan houd jij jezelf bekwaam en up-to-date. Het Locatie Specifiek Opleidingsplan is er voor iedereen die fijn werkt op een locatie, maar minder behoefte heeft aan verdieping of specialisatie.

Ons Leerhuis

Het Leerhuis is dé plek waar de nieuwe generatie professionals wordt opgeleid. Iedereen die een MBO of HBO opleiding wil doen in de zorg en welzijn leert in dit Leerhuis. Een basisopleiding of doorgroeien naar een hoger niveau (verticaal leren), je leert in het Leerhuis. Hier is volop aandacht voor jouw individuele ontwikkeling.

 

Specialistische vervolgopleiding in de ouderenzorg

Dat kan bij HilverZorg! Specialisaties zijn er voor iedereen met behoefte aan meer uitdaging. Voor iedereen die zich wil verdiepen/specialiseren in het specialisme en de doelgroep waar hij/zij werkt (horizontaal leren). Je werkt en leert in het Specialistisch Leerhuis Zonnehoeve.

 

Visie op leren

  “Bij HilverZorg staat het continu ontwikkelen van onze medewerkers, ofwel onze ‘Sams’, centraal. Ontwikkelen kan op verschillende manieren: in de lengte, de breedte en de diepte. Wil je doorgroeien en stappen omhoog zetten? Dan kun je terecht in het Leerhuis op Zonnehoeve. Wil je je kennis verbreden? Dat kan gewoon op jouw eigen afdeling, met het Locatie Specifiek Opleidingsplan. Wil je je specialiseren? Ook dat is mogelijk met onze specialistische Leerhuizen.

  Bij HilverZorg kun je je leven lang leren op een plek en een manier die bij jou past. Dit doen we om ook in de toekomst de beste zorg te kunnen leveren aan onze bewoners, ofwel onze ‘Teuns’, en om een aantrekkelijke werkgever te zijn voor onze medewerkers. We zijn een lerende organisatie waarin we elkaar sturen en inspireren om continue onze vaardigheden aan te passen en te ontwikkelen, op

  alle niveaus. Jouw ontwikkelpad begint en eindigt uiteindelijk altijd bij jou, en op verschillende manieren stimuleren en ondersteunen we jou hierin”.

  De uitgangspunten van al onze opleidingen

  • We gaan uit van jouw kennis en kunde en benutten die ook
  • Elke opleiding ondersteunt onze Koers 2025 en visie op welzijn en kwaliteit
  • Je leert in een gezond en veilig leerklimaat
  • Jouw begeleiding bestaat uit coaching en ondersteuning vanuit situationeel begeleiden
  • De HilverZorg Academie faciliteert de opleidingen optimaal

  “Wij creëren de ultieme specialistische leeromgeving voor jou”

  Bij mijn vorige baan in het ziekenhuis, kon ik als medewerker kiezen uit verschillende specialisaties. In de ouderenzorg heb je helaas veel minder mogelijkheden. Het was mijn droom om een opleidingsaanbod te ontwikkelen, speciaal voor de ouderenzorg. Je eigen medewerkers door laten leren en verder specialiseren. En zo ontstond de HilverZorg Academie.”

  Nena, medeoprichtster van de HilverZorg Academie.

  Meer informatie en direct contact

  Myrna is goed te bereiken als opleidingsadviseur voor vragen over opleidingen en BBL-trajecten. Wil je meer informatie of heb je interesse? Of wil je direct weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact op met Myrna Alkema via de onderstaande buttons.

  Designed & Powered by Jobylon