Ontdek HilverZorg-dag 2022 Donderdag 17 november 2022, 16.00 - 20.00 uur

Helaas!

De ‘Ontdek HilverZorg’-dag was 17 november 2022. Dit betekent niet dat je nog steeds HilverZorg kan ontdekken. Of je nou een carrièreswitch durft te maken, opnieuw kiest voor de zorg óf nog bezig bent met je opleiding: het kan bij HilverZorg! Kijk vooral rond op deze site naar de mogelijkheden, onze vacatures of neem direct met ons contact op.

Maak alvast kennis met HilverZorg

HilverZorg kent drie sterke merken waarbinnen ze haar diensten verleent: HilverZorg in de buurt, HilverZorg thuis en Wonen bij HilverZorg met expertise gericht op dementie, Korsakov en chronische psychiatrie. Onze huizen zijn de knooppunten in de dienstverlening van HilverZorg: plekken waar ontmoeten plaatsvindt en waar professionals van de verschillende onderdelen elkaar ontmoeten, kennis delen en zorgen voor verbinding.

Als werkgever biedt HilverZorg je de mogelijkheid om vanuit je eigen kracht en passie te werken. Bij HilverZorg hebben we niet alleen hart voor ouderen, maar ook voor jou. We investeren in vakmanschap en bieden een duurzame werkrelatie waarin we jou de ruimte geven je te ontwikkelen. Als organisatie zijn we innovatief en daarmee volop in beweging. Met elkaar zorgen we voor de beste zorg, zodat onze cliënten zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven!