Wie is HilverZorg

Wij gaan voor die glimlach

De ambitie van HilverZorg is dat jij blij wordt van je werk. Dit betekent dat jij je kennis, kunde en levenservaring inzet in je werkomgeving. Dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen, leren en/of specialiseren. Dat je jezelf kunt zijn. Want als jij blij wordt van je werkt, draagt dit bij aan de glimlach van de cliënten.

Kernwaarden

Onze kernwaarden die richting geven aan de manier waarop we werken zijn liefdevol, gastvrij en moedig. Met deze kernwaarden zorgen we ervoor dat onze bewoners en cliënten zich bij ons thuis voelen en zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven. Het levensverhaal van onze bewoners en cliënten staat centraal bij onze zorgverlening. We geven oprechte aandacht en richten ons op wat onze bewoners nog wél kunnen. We stimuleren naasten om actief betrokken te zijn bij de zorgverlening en kunnen rekenen op een groot aantal vrijwilligers. Met elkaar, medewerkers, naasten en vrijwilligers, bieden wij onze bewoners en cliënten de best mogelijke zorg. 

Missie & Visie

Visie

Ieder mens is uniek, heeft een eigen levensverhaal en een eigen netwerk waarmee hij/zij zijn leven deelt en heeft gedeeld. Door echt in contact te zijn en door samen te werken kunnen mensen in verschillende levensfases zo veel mogelijk zichzelf blijven.

Missie

Jezelf blijven.

Meer informatie

Joy Steenvoorden

Junior Recruiter

recruitment@hilverzorg.nl

 

Tanja Tilburg

Corporate Recruiter

recruitment@hilverzorg.nl