Start morgen bij
ons thuis!

Vind jij het fijn dat mensen in hun eigen woning kunnen blijven wonen? En bied jij hen de ondersteuning en begeleiding? Dan is het werken bij HilverZorg Thuis helemaal passend bij jou. Je gaat aan de slag met kleine en grote zorgvragen. Liefdevolle aandacht en professionaliteit combineer je in je werk. En wil je verder doorgroeien? Het kan bij HilverZorg.

Wijkzorg

Ga je aan de slag in de wijkzorg dan staat de kortdurende verpleging en verzorging centraal. Je biedt persoonlijke- en verpleegtechnische zorg. Met jouw kijk op de zorg bezoek je kwetsbare ouderen, waarbij het jouw doel is dat iemand uiteindelijk weer zelfstandig wordt. Is dit niet meer mogelijk, dan onderzoek je samen de mogelijkheden voor langdurige zorg, bijvoorbeeld bij het VolledigPakketThuis-team. In een wijkzorgteam werken helpenden plus, verzorgenden IG, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen nauw samen.

Volledig Pakket Thuis (VPT)

In jouw werk in de VPT ben je langdurig de persoonlijke ondersteuner van de oudere die graag thuis wil blijven wonen. Een vast VPT team biedt hulp bij het huishouden, de persoonlijke zorg en (vooral) aandacht voor het welzijn van de cliënten. Het is dan ook mogelijk om bijvoorbeeld samen naar de markt te gaan, gezamenlijk te lunchen of een huishoudelijke taak op te pakken. De behoefte en wens van de client staan centraal.

VPT is de toekomst, want we zullen zo lang mogelijk thuis blijven en mogen wonen. Met de inzet van VPT medewerkers is dit mogelijk. Een VPT team bestaat uit woonondersteuners, helpenden Plus en verzorgenden IG.

Actuele vacatures

Woonondersteuner

Met en zonder zorgervaring: jij zorgt er met liefde voor dat ouderen in Hilversum zo lang mogelijk thuis blijven wonen en de regie over hun eigen leven houden. Als woonondersteuner bij HilverZorg Thuis krijg jij tijd en ruimte om cliënten hierin te ondersteunen.

Opleidingsniveau: MBO-1

Helpende Plus

Van deze baan word jij blij: het bieden van oprechte aandacht voor zorg en welzijn aan cliënten die graag thuis blijven wonen. Als helpende (plus) bij HilverZorg Thuis krijg jij ruim de tijd waardoor je thuiswonende cliënten ondersteund en begeleid. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met je team, de mantelzorgers, vrijwilligers en uiteraard de cliënt zelf. 

Opleidingsniveau: MBO-2

Verzorgende IG in de wijk

Jij bent een verzorgende IG die juist enthousiast wordt van de zelfstandigheid en verrassende momenten die het werken in de wijkzorg biedt. Als verzorgende IG in de wijk ben je onmisbaar voor de dagelijkse (verpleegtechnische) zorg aan cliënten die thuis wonen.

Opleidingsniveau: MBO-3

Verpleegkundige in de wijk

Jij bent een verpleegkundige niveau 4 die het opbouwen van een vertrouwensband met cliënten van essentieel belang vindt om succesvol in je werk te kunnen zijn. Als verpleegkundige in de wijk heb je veel vrijheid in je werk en begeleid en stimuleer je de cliënten.

Opleidingsniveau: MBO-4

 

Wijkverpleegkundige

Met jouw HBO-V achtergrond kun je als Wijkverpleegkundige een echte spilfunctie bekleden: voor cliënten, mantelzorgers en collega’s. Dat maakt jouw baan ook zo divers.

Opleidingsniveau: HBO

Open sollicitatie

Wel graag willen werken bij mensen thuis? En eigenlijk nog niet echt een idee wat bij je past? Wij helpen je graag. Stuur een open sollicitatie. Onze recruiters Jolanda en Tanja gaan met je in gesprek over wat jij kan en wat past bij HilverZorg. 

Direct starten en ontwikkelen

Bij HilverZorg kun je direct aan de slag. In je nieuwe werk als professional én in je leerweg bij ons. 

Heb je nog niet de ervaring, dan word je met onze kick-start opgeleid tot woonondersteuner met zorgtaken. Je kan ook verder leren op jouw manier. Onze HilverZorg Academie biedt volop mogelijkheden om door te groeien. 

Kickstart Woonondersteuner met zorgtaken

Met ons kickstart-programma word je opgeleid tot woonondersteuner met zorgtaken. Afhankelijk van je opleiding en/of werkervaring hebben we twee programma’s: een eendaagse en vijfdaagse opleiding. 

Vijfdaagse kick-start

  • 15 maart, 29 maart, 5 april, 19 april en 26 april
  • 6 september, 13 september 20 september, 27 september en 4 oktober
  • 1 november, 8 november, 15 november, 22 november en 29 november

Eendaagse kick-start

Vanaf  7 juni  is er iedere woensdag van 9.30-14.30 een 1-daagse kick-start.

Helpende Plus

Heb je al je Helpende Zorg & Welzijn diploma maar wil je meer leren? Bij HilverZorg kun je je Plus certificaat halen. Je leert dan bijvoorbeeld hoe je medicatie registreert en toedient. Maar ook hoe je bloeddruk meet, rode wonden verzorgt en katheters verwisselt. Je verdiept je in dementiezorg, anatomie en hygiëne. Kortom, met dit certificaat verbreed je je kennis en inzetbaarheid.

Meer informatie

Joy Steenvoorden

Junior Recruiter

recruitment@hilverzorg.nl

 

Tanja Tilburg

Corporate Recruiter

recruitment@hilverzorg.nl