Werken bij FIT

FIT (Flexibel Inzetbaar Team) is het flexbureau van HilverZorg

FIT (Flexibel Inzetbaar Team) is het flexbureau van HilverZorg. Wij bieden flexibel werk in de zorg en in de verpleging. Vanuit FIT word je ingezet bij de diverse wijkteams, woondienstencen-tra en expertisecentra van HilverZorg.

FIT regelt extra inzet als daar binnen HilverZorg behoefte aan is. Bijvoorbeeld bij ziekte, tijdens vakantie of bij knelpunten in de bezetting. Reken maar dat je komst wordt gewaardeerd! Flexwerkers hebben een dienstverband bij HilverZorg en zijn op verschillende tijden bij teams inzetbaar. Zo kan het dus zijn dat je de ene dag op De Boomberg werkt en de andere dag in een van onze wijkteams de mensen thuis helpt. Wij zijn altijd op zoek naar flexibele, zelfstandige, initiatiefrijke en gemotiveerde medewerkers in de functie van Verzorgende IG of Verpleegkundige. Ben je bovendien breed inzetbaar en op, soms zeer, korte termijn oproepbaar? Dan zoeken wij jou. Op dit moment zijn wij met name op zoek naar verpleegkundigen & verzorgenden.

Waar werk jij morgen?

Heb je belangstelling om als flexwerker bij HilverZorg aan de slag te gaan? Dan nodigen we je van harte uit te reageren op een van onze vacatures.

Meer informatie?

Wil je meer weten over flexwerken bij HilverZorg of heb je vragen over een vacature. Neem dan contact met ons op.

FIT contactpersoon